Jagodinski "Mesopromet" će snabdevati hotele na Halkidikiju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jagodinski “Mesopromet” će snabdevati hotele na Halkidikiju

  Preduzeće “Mesopromet” iz Jagodine snabdevaće mesom i mesnim proizvodima hotele i restorane na Halkidikiju, izjavio je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.
  On je, kako prenosi jagodinska televizija “Palma plus”, kazao da će Jagodina i grčki grad Kasandra, u septembru potpisati akt o bratimljenju ta dva grada.
  Privredno-politička delegacija Jagodine od 70 članova, boravi tri dana u grčkoj regiji Halkidiki i glavnom gradu Kasandri.
  – Sa gradonačelnikom Kasandre dogovorili smo i da Jagodina, Kasandri pokloni dva hektara zemlje u industrijskoj zoni, a oni da zauzvrat pošalju u Jagodinu nekog od svojih investitora – kazao je Marković.
  On je dodao da je dogovoreno i da dvoje studenata iz Kasandre studiraju u Jagodini i izaberu jedno od 12 zanimanja i na taj način, obnove tradiciju od pre 20 godina, kada je u Jagodini studiralo 100 studenata iz Grčke.
  Marković je kazao i da je sa gradonačelnikom Kasandre, koji je i visoki funkcioner PASOK-a, razgovarao i o približavanja Srbije EU i naglasio da se Grčka zalaže da Srbija što pre dobije status kandidata za ulazak u EU.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE