Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poseta španske književnice Marte Rivera de la Kruz

    Grafički atelje „Dereta“ ugostiće danas špansku književnicu Martu Rivera dela Kruz, koja će predstaviti svoju prvu knjigu prevedenu na srpski jezik „Čovek koji je izmišljao priče“.

    Književnica je u priči o siromašnom irskom dečaku Lajnusu Dafu povezala Džeka Trboseka i „Titanik“, siromašno selo u Irskoj i Njujork u punom procvatu, ubogo ribarsko mestašce u Španiji i prebogate plantaže duvana na Kubi, iznad kojih blista osunčano nebo i ogleda se u azurnom plavetnilu Karipskog mora.

    Tako divergentne svetove i situacije Lajnus Daf je pomešao u svojim pričama kojima je ljudima „darivao“ izmišljene biografije.

    Otkrivši da poseduje poseban i redak talenat, Daf će postati jedna od centralnih ličnosti viktorijanskog Londona, kojoj će se za pomoć obraćati ljudi najrazličitijih društvenih slojeva, od siromašnih i priprostih kafedžija, do plemića i bogataša.

    Njegova neizmerna mašta, udružena s poznavanjem ljudske prirode, obezbediće mu ugled, slavu i bogatstvo, sve do trenutka kada će morati da izmisli poslednju i najvažniju priču, onu o sopstvenom novom životu.

    Autorka ovog fascinantnog romana, koji joj je doneo internacionalnu slavu, družiće se sa čitaocima u „Deretinoj“ knjižari od 17 sati.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE