Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Strateška saradnja Societe General banke i kompanije Vip Mobile

  Pod sloganom „Uz dobrog partnera, sve je moguće“, Societe Generale banka Srbija i kompanija Vip mobile započele su stratešku saradnju koja podrazumeva dodatne pogodnosti za klijente banke i Vip korisnike. Zahvaljujući ovom partnerstvu, oni koji koriste usluge obe kompanije ostvaruju značajne popuste na kupovinu mobilnih uređaja iz Vip ponude, uz mogućnost otvaranja računa Societe Generale banke i direktno u svim Vip centrima, samo sa ličnom kartom.

  Udruživanje različitih grana industrije u zajedničkim projektima koji za cilj imaju dugoročni interes klijenata odavno je praksa u svetu i sve češće se nameće kao jedan od modela budućeg razvoja savremenog poslovanja.

  ’’Societe Generale banka je u stalnoj potrazi za novim rešenjima kako bi se približila svojim klijentima i ponudila im dodatnu vrednost. Ovo partnerstvo je još jedan korak u našim strateškim ambicijama da razvijemo usluge koje nisu isključivo u vezi sa finansijskim sektorom. Na ovaj način nastavljamo da gradimo partnerstvo sa našim klijentima, čak iako to podrazumeva promene u našem poslovnom modelu. Svesni smo da je neophodno ne samo da odgovorimo na nove zahteve tržišta, nego i da predvidimo buduće trendove i ponudimo klijentima inovativne proizvode, usluge i servise“, rekla je Maria Rousseva, predsednica Izvršnog odbora Societe Generale banke.

  dejanturkvipmobile

  „Navike korisnika se menjaju i oni imaju sve veću potrebu za raznovrsnijim rešenjima koja im štede vreme, novac i olakšavaju interakciju u pokretu. Verujem da budućnost industrije telekomunikacija leži i u partnerstvima sa različitim industrijama, i nastavićemo da kreiramo i nudimo komplementarne usluge za još bolje korisničko iskustvo“, izjavio je Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile.

  Kompanije Vip mobile i Societe Generale banka uverene su da ova saradnja može da donese svežu perspektivu o tome kako da odgovore na izazove, budu bliže klijentima i pruže im usluge po meri modernog doba.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE