Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  šapić

  U junu uklanjanje Starog savskog mosta – kad počinje gradnja novog i šta će sa starim?

  Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, izneo je detalje u vezi sa uklanjanjem starog Savskog mosta, kao i rokom izrade novog.

  Kako je izjavio na Hepi televiziji, u junu kreće uklanjanje starog Savskog mosta. On je dodao da ne zna šta će biti sa mostom, te da pretpostavlja da će završiti u starom gvožđu.

  „Ne znam šta će biti sa tim mostom. Ne znam.. Prodaće se u staro gvožđe. Ovo je most za tenkove, ratni most, ovakvih mostova je postojalo 60 za vreme Drugog svetskog rata su napravljeni. Nacisti su ih pravili da bi mogli efikasno da prebace trupe i teško naoružanje“, rekao je Šapić.

  Zašto neće biti kolapsa?

  Kako je naveo, za to vreme neće biti kolapsa, a objasnio je i zašto.

  „Neće biti toliko kolapsa zato što je u poslednjih nekoliko godina sam od sebe izbacio količinu vozila koji prelaze preko njega. Sa mosta će se ulaziti u tunel kod (Ulice) Despota Stefana“, naveo je Šapić.

  Šapić pokušava da „uvede red u ovaj grad“

  Gradonačelnik Beograda je rekao da on ne želi da „štiti interese manjih interesnih grupa“.

  „Ja pokušavam da uvedem red u ovaj grad. To što do sada niko nije imao hrabrosti i odlučnosti da izvede neke stvari do kraja, to je već pitanje za one koji su bili u prilici da rade ono što ja radim“, ističe Šapić.

  Još prošle godine, Vlada Srbije potpisala je ugovor u vrednosti do 79,9 miliona evra sa francuskom bankom BNP Paribas, a tim novcem finansiraće rušenje starog mosta preko Save i gradnju novog. Nakon odluke Vlade, ovo je usvojila i Skupština.

  Izvor: BIZLife/TV Hepi

  Foto: Beta/Beoinfo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE