Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Održani peti Poslovni susreti NetWorking Day

  Pred više od stotinu zainteresovanih posetilaca  na petom Networking Dayu na temu “Od preduzetnika do kompanije” govorili su preduzetnici, ali menadžeri iz uspešnih kompanija poput  Telekoma Srbija i Societe Generale Banke i predstavnica Privredne Komore Srbije, Branislava Simanić , sekretar Sektora za preduzetništvo.

  Borko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća Telekoma Srbija govorio je pred stotinak okupljenih učesnika događaja o tome kako “poslovanje u oblaku” odnosno MTS Cloud servisi mogu da olakšaju i unaprede poslovanje malih kompanija i preduzetnika i smanje troškove. Crnogorac je pozvao sve učesnike događaja  da posete novootvoreni Premium Biznis Centar u Beogradu, prvi u nizu od planiranih nekoliko u Srbiji, koji preduzetnicima  i vlasnicima malih preduzeća omogućuje savetovanje i besplatno testiranje MTS servisa.

  Branislava Simanić pozvala je sve aktuelne i buduće preduzetnike da se jave Komori i da se uključe u aktivnosti kojima Privredna komora Srbije podržava domaće preduzetištvo i najavila nastavak podrške preduzetnicima u Srbiji i u narednim godinama.

  Posetiocima su se obratili i preduzetnici  Sanja Đorđević, vlasnica lanca prodavnica sportske  garderobe Velvet Sport iz Smedereva i Vladimir Marinković, direktor uspešne porodične kompanije Sunce Marinković iz Kragujevca prenevši svoja iskustva u građenju uspešnih kompanija.

  Biljana Pešić, direktorka prodaje u sektoru za mali biznis Societe Generale banke i ukazala na probleme u komunikaciji na relaciji banka-preduzetnik i posavetovala sve poslovne korisnike bankarskih usluga da imaju “svog bankara” i sa njim razviju dugoročan odnos uzajamnog poverenja.

  Nakon zvaničnog dela večeri, posetioci, kojih je bilo najviše iz Beograda, ali i iz drugih krajeva Srbije – Novog Sada, Svilajnca, Kragujevca, Nove Pazove, Ivanjice –  su se upoznavali i družili, razmenjivali iskustva u poslu i prema njihovim reakcijama, iz petog Networking Day-a nastaće mnoge kvalitetne poslovne saradnje.

  Pored Telekoma Srbija, koji je generalni pokrovitelj događaja, sponzori su i Wiener osiguranje Srbija, Societe Generale Banka, One Click Solutions, Afrodite Mode Collection.

  Networking Day – Poslovni susreti je događaj koji okuplja preduzetnike i sve druge zainteresovane za poslovne teme , razmenu znanja, poslovnih iskustava, umrežavanje i inspiraciju za pokretanje vlastitog posla.  Sledeći događaj očekuje se početkom naredne godine.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE