Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nove digitalne tendencije: Budućnost je u upravljanju podacima

  Posebne poruke Content Experience konferencije koja je u toku preneo je i Ivan Rečević menadžer i operativac marketing tehnologija, kroz predavanje ’Programatik od A do Š’.

  On je skrenuo pažnju na značaj programatika u proizvodnom procesu ističući da ljudi treba da se bave kreativnim radom, a ne manuelnim procesima koji mogu da se automatizuju. Tehnologija je tu i treba da nam pomogne prilagođavajući se novonastalim situacijama.

  Svi imaju plan dok ih ne strefi digitalna promena. Sve strategije padaju u vodu kada se desi realnost. Internet nije ništa promenio samo je podigao igru na viši nivo.

  Ono što trenutno može da nas uplaši jeste isključivo budućnost, rekao je Rečević.

  Budućnost se zasniva na upravljanju podacima. Tehnologija je otišla daleko, mi treba da odaberemo najbolji miks tehnologije za naš sadržaj.

  Segmentiranje po demografiji, interesovanjima, prethodnim aktivnostima i tako dalje predstavljaju osnovu programatika koji u eri blokiranja reklama i zabrane deljenja ličnih podataka od strane konzumenata od velikog značaja pri dolaženju do prave publike i ciljnih grupa. Programatik je tu da olakša život i agenciji, i klijentu, i pablišeru, bez kojih ne postoji.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE