NIS okupio stručnjake iz oblasti ulja i maziva

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS okupio stručnjake iz oblasti ulja i maziva

  Kompanija NIS organizovala je dvodnevnu NISOTEC distributersku konferenciju u Vrdniku. Stručni skup okupio je brojne regionalne distributere i partnere kojima su predstavljene perspektive tržišta maziva, tržišni trendovi kao i primena novog marketing koncepta u oblasti maziva u Srbiji i regionu.

  Ovom prilikom razmotrena su i pitanja poslovanja biznisa maziva NIS-a, ukazano je na glavne izazove sa kojima se susreće tržište ulja i maziva, a predstavljeni su i modeli inovativnog marketinga u ovom segmentu poslovanja.

  NIS već petu godinu za redom organizuje ovakvu manifestaciju sa ciljem unapređenja, razvoja i razmene stručnih iskustva.

  Svečani skup otvorio je direktor Direkcije ulja i maziva Dmitrij Vukolov koji je tom prilikom naglasio: „Biznis maziva je jedna od ključnih oblasti non fuel biznisa kompanije i važna alatka za povećanje poznatosti brenda i lojalnosti potrošača. Naša kompanija konstantno razvija i primenjuje inovacije u biznisu, što je doprinelo da postanemo jedan od lidera u regionu. Za nas je takođe važna saradnja koju imamo sa distributerima kako u Srbiji, tako i u regionu i verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo postavljene ciljeve i ostvarimo viziju, a to je jačanje liderske pozicije u Srbiji, kao i osvajanje regionalnog tržišta u biznisu ulja i maziva“.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE