Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mišković kupio Holidej in i Belekspo centar u Beogradu

  Kompanija Delta ril estejt (Delta Real Estate) u sastavu Delta holdinga danas je saopštila da je postala je vlasnik hotela Holedej in (Holiday Inn) i Belekspo centra (BelExpo) centra u Beogradu.

  Holidej in je hotel sa četiri zvezdice, ima 140 soba i sedam sala za sastanke. Belekspo centar je multifunkcionalni prostor, povezan sa hotelom, koji se prostire na 2.500 kvadrata.

  „Iako Holidej in ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu“, izjavio je potpredsednik Delta holdinga i generalni direktor hotela Kraun plaza (Crowne Plaza) Živorad Vasić.

  On je naveo da Belekspo centar ima veliki neiskorišćen potencijal u organizaciji dogadjaja, „što se savršeno uklapa u strategiju Delta ril estejta da u Beogradu razvija kongresni turizam, u kome posao nije sezonski, već traje tokom cele godine“.

  Kako je istaknuto u saopštenju, kupovinom hotela Holidej in i Belekspo centra, Delta nastavlja da širi svoje poslovanje u Srbiji u strateškim biznisima, poljoprivredi i razvoju nekretnina i učvršćuje saradnju sa Interkontinentalom (InterContinental) koja se sada odvija kroz tri brenda te hotelske grupacije.

  Delta u vlasništvu Miroslava Miškovića je sada vlasnik hotela Holidej in i Kraun plaza u Beogradu i budućeg hotela Interkontinental Ljubljana, čije je otvaranje planirano za proleće 2017. godine. Ta kompanija je navela da je spremna da započne izgradnju hotela Interkontinental Beograd za šta postoji već urađen plan i lokacija.

  Interkontinental je najveća hotelska grupacija na svetu u čijem je sastavu je više od 5.000 hotela koji rade u 100 zemalja, kroz 12 hotelskih brendova, navedeno je u saopštenju Delta holdinga.

  Izvor: Beta

  Foto: Delta agrar

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE