Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako su poslovne žene iznele modnu reviju

  Moda je jedan od pojmova koji kod ljudi izazivaju različita, često oprečna osećanja. Neki su njeni ponekad,  slepi poklonici i sledbenici, pojedini su izabrali ono što smatraju da im najviše odgovara, a jedan deo je sklon podsmevanju i omalovažavanju jer ne razumeju ovu strast i sklonost. Prosečan modni konzument je najčešće u nedoumici za koji da se u poplavi modnih stilova opredeli pa se iz te nesigurnosti radjaju ili nekritičko prihvatanje svega novog ili potpuna ravnodušnost, čak i otpor. Možda je tome doprineo i ustaljeni način predstavljanja modnih noviteta, vesti i dogadjaja. Najbrojnija grupacija potrošača teško  može da se identifikuje i prepozna svoje mesto ili interes u onome što se nudi.

  Dobar povod da se ovaj stav promeni bio je Business Café održan 29. juna u Beogradu na temu “Izvan okvira”. Kristina Ercegović, inače idejni tvorac ovog koncepta, na svakom od održanih networking dogadjaja trudi se da izborom teme i gostiju inspiriše buduće preduzetnike da se upuste u posao a one koji to već jesu ohrabri da nastave sa radom i postignu pun potencijal. Ovoga puta naš brend Belgrade Workshop dao je doprinos ovoj tendenciji na pomalo neuobičajen način.

  Kao sponzori Business Café-a zaduženi za Kristinin stajling na svim dogadjajima u regionu, u prepunom Mikser House održali smo modnu reviju na kojoj su se u ulozi manekenki pojavile poslovne dame najrazličitijih profesija, godina i tipova gradje. Reviju je otvorila mlada i uspešna vlasnica frizerskog salona da bi se za njom pistom prošetala doktorka na specijalizaciji, zatim psihološkinja zaposlena u velikoj HR kompaniji a onda i vlasnica ambulante za kućnu medicinsku negu. Asistentkinja na Filološkom fakultetu vrlo suvereno je pokazala kako se drži pažnja dok je  marketing menadžerka poznatog kozmetičkog brenda  poslala poruku da se unutrašnji balans očituje kao smirenost i ležernost. Inženjerka šumarstva, inače angažovana na poslovima zaštite životne sredine definitivno je pokazala da se manekenski talenti kriju tamo gde ih najmanje očekujemo da bi reviju zatvorila naša poznata glumica i beauty coach u stilu velikih diva.

  Za neke od njih ovo je bio iskorak iz tipične odeće za rad i dokaz da se i u elegantnom izdanju može biti operativan, za druge promena uobičajenog načina odevanja a za treće prilika da se kreativno izraze.

  Presudne su bile želja i spremnost svih ovih dama da se oprobaju u nečem potpuno novom, sposobnost brzog učenja,  profesionalnost i samouverenost koje su pri tom pokazale.

  Najlepše od svega  bilo je to što su sebe sagledale u drugačijem izdanju što je izazvalo “wow” efekat kako publike tako i samih učesnica čemu su pored odeće znatno doprinele i drugačija šminka i frizura. Prisustvo profesionalnih fotografa koji su fotografisali ceo dogadjaj bio je dodatni motiv za sve dame da se pokažu u najbolje izdanju.

  Pokazalo se da kad god pokažemo smelost da izadjemo iz ličnih i opštih šablona uvek dosegnemo poboljšanu i unapredjenju verziju sebe,  dakle,sve je stvar ličnog izbora.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE