Kako da smanjite preduzetničke brige?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako da smanjite preduzetničke brige?

  Jedini put opstanka danas kada govorimo o poslovanju su konstantan rast i razvoj. Predugo ’tapkanje u mestu’ nikada nikome nije bilo od koristi. Ali kako znati kuda treba ići, u šta i kada ulagati, kada postoji previše stvari koje su van kontrole naših privrednika. Iako nije moguće uticati na predvidivost poslovnog okruženja, postoji puno toga što preduzetnici mogu uzeti u svoje ruke i time deo briga preneti na nekog drugog.

  Spisak neželjenih dešavanja koja mogu zadesiti jedno poslovanje je dugačak. One mogu prouzrokovati ne samo prekid poslovnih aktivnosti već dovesti u pitanje i opstanak kompanije. U slučaju da Vam se desi požar, poplava, eksplozija, izlivanje vode iz instalacija, krađa, lom mašina i slično, verovatno nećete biti u mogućnosti da nastavite sa radom. Pored velike materijalne štete Vaša firma će i dalje biti opterećena fiksnim troškovima a Vi nećete biti u mogućnosti da ostvarite dobit, usled čega će se gubici samo gomilati. Sećamo se kako je bilo pre dve godine kada su Srbiju zadesile katastrofalne poplave…

  Iako ovakve neželjene događaje nije moguće sprečiti, moguće je umanjiti štetu ako na vreme  svoje poslovanje osigurate. Za ovakve rizike Wiener Städtische osiguranje ima „zaštitu“ – proizvod Osiguran biznis. Uz polisu ovog osiguranja možete se osigurati od gubitka imovine, ali i od rizika prekida poslovanja koji bi ugrozio Vaš dobitak. Polisa osiguranja će Vam obezbediti sredstva da se Vaš biznis što pre ponovo osposobi i da za što kraće vreme nastavite sa radom. Na ovaj način zaštitićete ono u šta ste uložili svoj novac, energiju i vreme, i uz minimalna ulaganja osigurati svom biznisu dugo trajanje.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE