Još nepune tri nedelje do PROPR-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Još nepune tri nedelje do PROPR-a

  Još nas nepune tri nedelje dele do ovogodišnjeg izdanja PROPR konferencije. Od 7. do 10. aprila u Bečićima će se okupiti vodeći komunikacijski stručnjaci. Hotel Splendid u Bečićima ponovno će biti domaćin i ugostiti učesnike konferencije. Dvadeset i jedan  predavač će u nizu predavanja i radionica pružiti uvid u teme poput odnosa s javnošću, marketinga, interne i eksterne komunikacije, kao i biznisa i menadžmenta.

  Christian-SpahrJedan od predavača je i Christian Spahr, direktor medijskog programa jugoistočne Europe za Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), čije je središte u Sofiji. U svojem radu fokusira se na podržavanje kvalitetnog novinarstva i moderne političke komunikacije. Takođe, suosnivač je i član uprave SEECOM-a (udruženja za komunikaciju javnog sektora u jugoistočnoj Europi) te sudomaćin SEEMF-a (jugoistočnog medijskog foruma).  Od 2006. do 2012. godine, Spahr je bio na funkciji portparola u BITCOM-u (udruženju nemačke internet ekonomije). Bio je odgovoran za digitalni sektor u odnosu na medije i internet.

  Spahra će održati predavanje na temu Komunikacijski izazovi političkih lidera u jugoistočnoj Europi. Glavne tačke predavanja su poverenje u političku komunikaciju, preduslovi profesionalnog komunikacijskog menadžmenta za članove vlade i vođe stranaka u jugoistočnoj Europi; komunikacijski ciljevi na državnom i međunarodnom nivou; izazovi polariziranog medijskog okruženja te promena političke kulture i društvenih medija.

  Iskoristite priliku, prijavite se na propr@aprioriworld.com

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE