HIT priča o "nevidljivoj investiciji" u Kuršumliji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HIT priča o “nevidljivoj investiciji” u Kuršumliji

  Više od mesec dana traje konkurs lokalnog ugostitelja i odbornika iz Kuršumlije – ko pronađe fabrički pogon izraelskog investitora za koji je potpredsednik parlamenta Vladimir Marinković rekao da je otvoren još krajem proleća, dobiće na poklon njegovu kafanu.

  Kafanu je zadržao, jer dok se Kuršumlijom šire priče o nevidljivoj fabrici, Marinković menja izjavu i sada kaže da Izraelci ipak nisu još, ali da u Kuršumliju sigurno dolaze, u napušteni pogon konfekcije 7. juli.

  Stanovnici Kuršumlije nisu čuli za fabriku”. “To se priča, ali ne znam da je počelo da radi. Trebalo je da bude gde je konfekcija 7. juli, ali ništa se ne otvara”, pričaju lokalci.

  Da je otvorena i da radi izjavio je potpedsednik skupštine Srbije Vladimir Marinković. “Izraelska firma je skoro, pre dva, tri meseca otvorila pogon u Kuršumliji. Imamo sada po jednu fabriku u celom tom delu južne i istočne Srbije”, rekao je Marinković gostujući na TV Pink.

  Tako je za fabriku čuo opoziocioni kuršumlijski odbornik Gvoozdenog puka i odlučio da onom ko je nađe i dokaže da postoji pokloni sve što ima – svoju kafanu. “Ja nikad nisam svoju reč pogazio – onime ko je nađe odmah idemo kod notara da mu prepišem kafanu”, kaže Slavko Ilić.

  Našli smo zgradu. Zgrada je tu. Nekada je tu bila konfekcija 7. juli, sada izgleda, ipak, nema proizvodnje.

  Vladimir Marinković (foto: YouTube)

  Napuštena fabrika ipak i dalje čeka investitora. Marinković kaže da nije rekao da fabrika radi. “Ne, ja sam rekao da će biti zaposleno. I to je definitivno. Ugovor je potpisan”, tvrdi Marinković.

  Stiglo je objašnjenje, ali priča o nevidljivoj fabrici u Kuršumliji ostaje. “Mi građani Kuršumlije svakog dana tražimo tu fabriku, ali izgleda da je to rađeno nekom novom stelt tehnologijom”, kaže Slavko Ilić.

  U međuvremenu fabrička hala služi i kao oglasna tabla. A investitor kad dođe, ako dođe, najpre će morati da raskrči trnje i rastinje sa prilaznog puta koji služi za uvoz repromaterijala i odvoz gotovih proizvoda.

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE