Kakvu imperiju PARIS HILTON gradi u tišini

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kakvu imperiju PARIS HILTON gradi u tišini

  I dok je najpoznatija milijarderka na svetu nekada punila naslovnice, a svaki njen pokret bio je neprestano pod budnim okom kamere, danas skoro da ne čujemo ništa o njoj.

  Za to vreme Paris se okrenula poslu i uvećavanju svojeg bogatstva. Kako je objabio magazin Forbs (Forbes) Paris Hilton se sprema za otvaranje novog luksuznog lanca hotela u Dubaiju, Njujorku i Las Vegasu.

  Sa svojih 35 godina ona nastavlja da gradi svoju imperiju. Ona je prvenstveno svoju medijsku slavu pretvorila u modnu liniju i parfeme. Njen miris je zaradio 1.5 milijardu dolara, a širom sveta postoji preko 50 Paris Hilton butika sa robom, parfemima, odećom, torbama i satovima.

  Za više od 15 godina Paris je razvila i posao u oblasti dizajna, a njene investicije okrenule su se ka projektu virtualne realnosti te njen brend uskoro možemo videti i u naprednim tehnologijama.

  S obzirom na to da dolazi iz porodice koja je duboko ukorenjena u nekretninama (njen pradeda Konrad Hilton je osnivač Hilton hotela) ona je oduvek želela priliku da razvija svoju kreativnost i sama bude u sličnim projektima.

  Pre nekoliko godina ostvarila je projekat na Filipinima i napravila Paris Beach Club za Azure Urban Resort rezidenciju, sledeći takav projekat napravila je u blizini Manile.

  Paris-resort

  Ona već duže vreme planira da napravi sopstveni lanac luksuznih hotela i da se osamostali distancirajući se od imena Hilton. Planovi su detaljno postavljeni za tri grada, Njujork, Dubaji i Las Vegas u kojima često boravi u poslednje vreme.

  [preporucene_vesti ids=”101487, 220180″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: printscreen

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE