Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatni probni kurs za bilo koje IT zanimanje

  Kompanija TeleTrader organizuje nedelju dana besplatnog probnog kursa za bilo koje IT zanimanje, a polaznici će sami moći da izaberu koji kurs žele da pohađaju.

  Kako je saopšteno iz te softverske kompanije, svake druge subote od 10:00 do 13:00 časova organizuju se besplatne konsultacije na kojima može da se odredi nivo predznanja i kurs koji najviše odgovara zainteresovanim građanima.

  Spisak kurseva može se pogledati na adresi: http://prekvalifikacija.com/kursevi/svi-kursevi.php ihttp://itspecijalizacija.com/index.php

  Tokom prve nedelje kursa polaznici će moći da se upoznaju sa projektom i radom kursa. Nakon završetka kursa biće u mogućnosti da samostalno naprave svoj projekat i to će biti završni rad kao i referenca za sadašnjeg ili budućeg poslodavca.

  „U ovoj probnoj nedelji upoznaće se s načinom predavanja i sadržajem kursa što će uticati na donošenje odluke o tome da li ste spremni da nastavite dalje i idete do kraja kursa ili da prekinete sa probnom nedeljom i okrenete se nekim drugim pravcima ili zanimanjima“, saopšteno je iz TeleTradera.

  Za pohadjanje besplatne probne nedelje IT kursa potrebno je da se prijavite prekohttp://www.prekvalifikacija.com/prijava.php ili http://itspecijalizacija.com/prijava.php.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE