Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatna predavanja: Srednjoškolci, ovo su najtraženija zanimanja

  U okviru velikog nacionalnog projekta „Budućnost #za5“ koji je pokrenuo „Centar E8“ uz stratešku podršku „Unije srednjoškolaca Srbije“ kao odgovor na veliku stopu nezaposlenosti mladih (čak 43%), tokom decembra i januara biće organizovana interaktivna predavanja pod nazivom „Poslovi #za5“. Cilj ovih predavanja je da srednjoškolcima približe aktuelna i najtraženija zanimanja kako bi im se predstavile mogućnosti koje imaju na raspolaganju i pomoglo u njihovom daljem izboru i profilisanju.

  Predavanja su podeljena u sedam tematskih celina koja za cilj imaju da predstave po 5 zanimanja iz oblasti komunikacija, marketinga, digitala, IT, prodaje, ljudskih resursa i bankarstva i finanasija. Srednjoškolci će imati priliku da se iz prve ruke informišu o modernim zanimanjima koja će im predstaviti mladi menadžeri i menadžerke velikih kompanija i organizacija.

  Prvo u nizu predavanja odnosiće se na zanimanja iz oblasti komunikacija i biće održano 9. decembra u Impact Hub-u sa početkom u 19h. O tome kako izgleda biti menadžer za odnose s javnošću i javne poslove u velikoj kompaniji govoriće Milica Stefanović iz kompanije CocaCola.

  Zainteresovani srednjoškolci mogu da se informišu o tačnom rasporedu predavanja, zanimanjima koja će biti predstavljena i predavačima na sajtu projekta www.buducnostza5.rs, kao i na sajtu „Unije srednjoškolaca Srbije“ www.srednjoskolci.org.rs. Mesta su ograničena, pa je prijavljivanje neophodno i može se obaviti na Facebook stranici projekta Buducnost za 5. Predavanja će biti organizovana svakog petka u decembru i svakog četvrtka u januaru na istom mestu i u isto vreme.

  Projekat „Budućnost #za5“ podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Coca-Cola Fondacije.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE