Besplatan parking uz BusPlus

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatan parking uz BusPlus

  Besplatnim parkingom na prostoru kod Sava centra džabe za vozače sa BusPlus karticom, Grad Beograd stimuliše korišćenje javnog prevoza.

  Parking u Ulici Vladimira Popovića u Novom Beogradu od srede je besplatan za vozače koji imaju važeći BusPlus. Da bi koristili ovaj sistem, vlasnici vozila moraju da se registruju u korisničkim servisima Parking servisa.

  Na ovaj način integrišemo više prevoza i stimulišemo građane da koriste javni prevoz i kupuju BusPlus kartice, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

  Sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović rekao je da parkiralište ima 292 mesta i da je obuhvaćeno “plavom zonom” parkiranja.

  Ovo je naš pokušaj da javni prevoz postane pristupačniji, a da vozači svoje automobile koriste do šireg centra, a da u sam centar grada ulaze vozilima javnog gradskog prevoza. Tako će biti manje gužve i smanjiće se broj zahteva za parkiranje u centru, objašnjava Rafailović.

  Za vozače koji nemaju BusPlus karticu, cena parkiranja je kao u “plavoj zoni” – sat se naplaćuje 31 dinar, dok je višesatno parkiranje 150 dinara.

  Izvor: Novosti

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE