Bajaga za Novu godinu na Trgu Nikole Pašića

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bajaga za Novu godinu na Trgu Nikole Pašića

  Beograđani i gosti srpske prestonice Novu godinu, 31. decembra, dočekaće na otvorenom uz Plavi orkestar i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre na istom mestu nastupiće Bijelo dugme i Aca Lukas, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

  Prema rečima gradskog menadžera, tokom “Beogradske zime 2016/17”, koja će trajati od 15. decembra do 15. januara, biće održano 86 manifestacija, od kojih je centralna doček Nove godine, koji Grad tradicionalno organizuje.

  Reč je o danima tokom kojih, posle Birfesta, privlače najviše turista u naš glavni grad, rekao je Vesić na konferenciji za novinare.

  Predviđeno je, kazao je gradski menadžer, da 29. decembra, koncert će održati Kiki Lesendrić i Piloti i Tropiko bend.

  Izrazivši zadovoljstvo što će uoči i u novogodišnjoj noći nastupiti, kako je rekao, najbolji domaci muzičari, Vesić je najavio i tradicionalno organizovanje Dečje Nove godine.

  Dečja Nova godina će, prema njegovim rečima, kao i do sada biti organizovana na Beogradskom sajmu, a gradski prevoz će do tamo biti besplatan.

  Mališani će moći da uživaju u čak 39 programa među kojima i Trg bajki na Zvezdari i Ulica otvorenog srca, koja se tradicionanlno održava 1. januara.

  Gradski menadžer je najavio da će troškovnik o organizovanju ovih manifestacija javnosti biti dostupan već 1. februara. Procenjuje se, kako je rekao, da će u tu svrhu biti potrošeno između 45 i 60 miliona dinara.

  Izvor: Ag.

  Foto: Medija centar Beograd

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE