Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Art Parlament ponovo zaseda

  U ponedeljak 17. oktobra u galeriji Progres sa početkom od 20 časova održaće se drugi po redu panel Art Parlamenta, koji ovoga puta promoviće novi talas ekonomije – sharing economy, sve prisutniji u svetu.

  Na panelu “Ride the wave” biće reči i o milenijalsima, work-life ciklusima, art-based corporate learning, kreativnoj motivaciji i ostalim CSR i HR trendovima u savremenom biznisu, a u panelu će učestvovati: Živorad Vasić, generalni direktor NGBP Properties i Corwne Plaza Beograd, Vanja Kovač, docent odeljenja za psihologiju Filološkog fakulteta u Beogradu, Natalya Ristović Kaydalova, umetnički direktor Art Gallery Canvas, Aleksandar Hangimana, generalni direkto Manpower Group.

  Panel će pratiti izložba savremene umetnosti “Share Art”, a dela velikih formata iz Artoteke Art Parlamenta, namenjena rentiranju kompanijama, biće izložena za sve ljubitelje umetnosti i predstavnike kompanija do 30. oktobra. Izlagači ove posolvne izlzožebe su: Zoran Grebenarović, Nikola Žigon, Gala Čaki, Branko Mišković, Tamara Rakić, Duško Jović, galerija CANVAS i Gordana Tomić, pokazaće kako je umetnost, potrebna i u životnom i u poslovnom okruženju, dostupna kroz jedinsteni koncept domaćeg primera sharing ekonomije.

  Drugi panel Art Parlamenta podržala je i Privredna komora Srbije.

  Art Parlament spaja umetnost i biznis, okuplja umetnike, naučnike i profesionalce iz menadžmenta, primenjući HR programe i leadership treninge u oblasti umetničke podrške poslovanju, a ovaj zaokružen program jačanja menadžmenta uz kulturološki uticaj korišćenjem umetnosti, je potpuna novina.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE