Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić očekuje dogovor sa Rusijom oko Fiata

    Premijer Aleksandar Vučić očekuje da će biti postignut i dogovor o izvozu Fiatovih vozila, proizvedenih u Srbiji, na tržište Evroazijske ekonomske unije.

    Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom o realizaciji dogovora o ekonomskoj saradnji, a premijer Vučić je izrazio očekivanje da će biti postignut i dogovor o izvozu Fiatovih vozila na tržište Evroazijske ekonomske unije.

    Kako je saopšteno iz Vlade, predsednik srpske vlade primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, prenosi Tanjug.

    Premijer Vučić i ambasador Čepurin razgovarali su o primeni ekonomskih sporazuma Srbije i Rusije, koji daju snažan podsticaj daljem unapređenju odnosa dveju zemalja.

    Dvojica sagovornika razmotrili su mogućnost realizacije niza dogovora, koji se tiču ekonomske saradnje, posebno u oblasti automobilske industrije i građevinarstva.

    Premijer Vučić je izrazio očekivanje da će biti postignut i dogovor o izvozu Fiatovih vozila, proizvedenih u Srbiji, na tržište Evroazijske ekonomske unije. Očekuje se i da uskoro počne sa radom Radna grupa za strateška pitanja Srbije i Rusije.

    Srpski premijer i ruski ambasador razmenili su mišljenja o ključnim političkim pitanjima, vojnoj neutralnosti Srbije, kao i drugim regionalnim i međunarodnim pitanjima.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE