Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radulović najavio raspad SNS-a sledeće godine

    Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da očekuje da će se novi izbori održati zajedno sa predsedničkim izborima već 2017. godine jer će ovi izbori prouzrokovati raspad Srpske napredne stranke.

    "Ono što mi mislimo da treba da se desi na ovim izborima, i na tome radimo, je da Vučićeva popularnost padne ispod 40 odsto, odnosno, da broj glasova koji dobije u ukupnom broju izašlih bude ispod 40 odsto, i mislimo da ćemo to postići najbolje tako što na izbore izlazimo sami", rekao je Radulović.

    On je kazao da je ocena da rascepkanost opozicije ide na ruku stranci koja trenutno ima najveću podršku građana nije tačna, te da spajanje nespojivog samo po sebi ne može dati bolji rezultat.

    "Kada se meša čisto i prljavo, uvek dobijete prljavo. Očekujemo da će se padom Vučića ispod 40 odsto na ovim izborima videti da njegova popularnost nije na 50 odsto, kao što pokušava da prenese preko svojih medija, izmišljenim istraživanjima javnog mnjenja, nego da je mnogo niža od toga, i to će biti signal za raspad SNS-a jer njih samo to drži zajedno", rekao je Radulović.

    On je dodao i da je siguran da Pokret prelazi cenzus na svim nivoima iako, kako je rekao, "vlada medijski mrak" zbog čega je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom poslednji put bio 2014. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE