Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS organizovao internacionalnu HR konferenciju o kompenzacijama i beneficijama

    Kompanija NIS a.d. organizovala je drugu po redu konferenciju na temu trendova, izazova i kretanja u oblasti kompenzacija i beneficija u savremenim uslovima poslovanja. Konferencija je održana pod nazivom „2016 Comp & Ben“, u poslovnom centru u Beogradu.

    Događaj je organizovan u saradnji sa kompanijom CTeam i stilizovan kao međunarodna modna revija novih trendova. Predstavnici kompanija Hay Group (Grčka), CTeam (Rumunija), PwC(Rusija) i EPSI (Rusija) prezentovali su međunarodne tendencije kompenzacija i beneficija na globalnom, regionalnom i lokalnom tržištu u 2016. godini pred preko 80 predstavnika kompanija iz Srbije i zaposlenih u Direkciji za HR NIS-a. Istaknuta je potreba da kompanije spoznaju promenljiva očekivanja i motivatore različitih generacija, definišu C&B prioritete iz perspektive top menadžmenta, kao i rastući značaj nematerijalnih pokretača, sa ciljem privlačenja i zadržavanja najboljih zaposlenih.

    U drugoj polovini konferencije postojeći sistemi nagrađivanja i motivacije zaposlenih su sagledani iz različitih perspektiva uz analizu C&B koncepcija za narednih 5-10 godina. Učesnici konferencije su se oprobali i u ulogama inovativnih „dizajnera“ prilagođavajući postojeće alate i sisteme naknada budućim potrebama biznisa i specifičnostima turbulentnog tržišta.

    Ovom prilikom razmenjena su iskustva i primeri dobre prakse, ispraćeni svetski trendovi i uspostavljena nova poznanstva među stručnjacima u ovoj oblasti. Organizacija ove konferencije značajno je doprinela unapređenju i osavremenjavanju postojećih znanja u domenu dizajniranja motivacionog i konkurentnog sistema kompenzacija i beneficija.

    I ova konferencija, kao i prva, održana krajem 2014. godine, naišla je na veoma dobar odziv i pozitivne reakcije učesnika. Kompanija NIS se još jednom pokazala kao dobar domaćin i vodeća u pogledu inovacija u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE