Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preduzetništvo i finansije – novi izazovi u novoj godini

    Često se može čuti da se posao radi sa ljudima i za ljude, a jačanje međusobnih poslovnih odnosa donosi mnogo čvršće veze u biznisu pa je networking, odnosno stvaranje poslovne mreže od suštinskog značaja za svaki posao. U cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije domaćih privrednika i preduzetnika širom Srbije, 28. januara biće održan prvi Networking Day.

    “Networking Day je mesto  inspiracije, motivacije ali i dodatnih benefita za sve posetioce u vidu osvrta na odabranu temu važnu za uspešno poslovanje posetilaca kako bi u još većoj meri podstakli sklapanje poslova “, kaže Irena Lalić, organizator i moderator događaja.

    Tema prvog Networking Daya biće preduzetištvo i finansije o kojoj će govoriti Biljana Trifunović, finansijski konsultant sa bogatim iskustvom u radu sa domaćim i ino kompanijama i vlasnik preduzeća Ifa.

    Gosti Irene Lalić biće i Robert Čoban, osnivač i vlasnik Color Press Groupe, Nebojša Matić, vlasnik kompanije Mikroelektronika, i Rade Rakočević, savetnik za investiranje s velikim poslovnim iskustvom, osnivač jedne od prvih domaćih brokerskih agencija.

    Networking Day biće održan u četvrtak 28. januara sa početkom u 18h u restoranu Azzaro Red Club na Novom Beogradu. Za online kupovinu ulaznica kliknite OVDE, a svi koji po kupovini ulaznica mejlom potvrde dolazak do 26. januara dobiće unapred listu prijavljenih posetilaca kako bi se bolje pripremili za networking. 

    Posetioci januarskog Networking Day-a biće u prilici da po specijalnim uslovima učestvuju na NEXT LEVEL WORKSHOP-u u februaru – radionici za unapređenje znanja i veština preduzetnika.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE