Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pare ili život? Ne morate da odlučite sami

    Šljašti sa svih strana, a i ozeblo decembarsko sunce greje čekajući zajedno sa nama i ovu, 2016. godinu.  Zimsko-gradsku idilu dopunjuje sneg sa novogodišnjih reklama, a nas sve više trese potrošačka temperatura koja u ovih poslednjih par dana decembra prerasta u bunilo! Višemesečnoj finansijskoj borbi uskoro je kraj, ali samo do januara, dok se ne otegne i on.

    U bankama nas čekaju pare za prvu pomoć, ali i za dugoročne planove za one hrabre koji ih imaju. Evo i na današnji dan, u ovom trenutku, hitnu bankarsku pomoć traži 950 ljudi, barem koje mi znamo. Najhitniji je keš, stambeni, a ali i auto. Nije im sezona, ali se ljudi interesuju. I ide im na ruku  pad stope EUROIBOR  (čitaj nešto od čega mi zavisi koliko treba da platim).

    Traže to sve na Googlu, pa kad im on kaže da je najboje da to pogledaju na www.uporediustedi.rs mnogi rado pogledaju šta imamo da kažemo. A i oni nama nešto kažu, i mi tačno znamo da oni nisu ni mladi ni ludi, imaju u proseku 49 godina. A šta rade  u svom životu, pogledajte sami:

    Šta će tačno biti u 2016. ne znamo, ali znamo sve šta se zbilo u poslednje tri.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE