Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Limitirana serija Nectar Family proizvoda u okviru ‘Nije svejedno kad bebe dolaze’

    Kompanija Nectar je povodom društveno odgovorne kampanje koju je nedavno pokrenula „NIJE SVEJEDNO KAD BEBE DOLAZE“, plasirala na tržište specijalno dizajniranu limitiranu seriju Nectar Family proizvoda od 200ml. Ukusi koji se sada mogu naći na policama u ovom izmenjenom pakovanju su jagoda i borovnica od 200ml.

    Ova akcija nastala je kao podrška kampanji „NIJE SVEJEDNO KAD BEBE DOLAZE“ i biće u prodaji dok traje kampanja, tokom čitave naredne godine. Specijalnu limitiranu seriju moguće je naći na tržištu Srbije, u svim objektima gde su i do sada bili zastupljeni Nectar Family 200ml proizvodi.

    Kampanja pod nazivom „Nije svejedno kad bebe dolaze“, nosi slogan „Nectar Family“ brenda i govori o tome da nije svejedno kada dolazi novi život, a posebno nije svejedno porodicama koje moraju da se podvrgnu procesu vantelesne oplodnje. Zato kroz svoje aktivnosti kompanija Nectar želi da istinski pruži podršku u stvaranju i čuvanju porodice i njenih vrednosti.  U okviru kampanje Nectar će donirati 26 miliona dinara Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ za rekonstrukciju i adaptaciju dela drugog sprata GAK „Narodni Front“, radi proširenja prostora za delatnost bio-medicinski potpomognute oplodnje Odeljenja za arteficijalne tehnologije (Odeljenja za vantelesnu oplodnju).

    Ova kampanja je početak jednog velikog društveno odgovornog projekta, koji svakako ima potencijal da se proširi i na druge institucije, i mi pozivamo kompletnu javnost da se uključe u ovaj projekat, a kao porodična kompanija ćemo dugoročno raditi na projektima koji podstiču proširenje porodice.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE