Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    EPS može da zaposli 1.000 mladih inženjera

    Elektroprivreda Srbije potpisala je sa dekanima šest fakulteta Univerziteta u Beogradu Sporazum o saradnji koji će omogućiti da najbolji studenti tih fakulteta imaju praksu u EPS.

    Sporazum su potpisali direktor EPS Aleksanadar Obradović i dekani Elektrotehničkog, Mašinskog, Ekonomskog, Rudarsko–geološkog, Pravnog i Matematičkog fakulteta.

    Obradović je nakon potpisivanja tog dokumenta pozvao najbolje studente Univerziteta u Beogradu da se uključe u ovaj program i da svoju karijeru nastave u EPS.

    "Sporazum ubrzo otvara vrata najboljim studentima da ih primimo u EPS na praksu, a kako nam to bude dozvoljavala vlada i da ih kasnije zaposlimo. EPS mora biti mesto gde će naši najbolji kadrovi na početku svoje karijere moći da se obrazuju", kazao je on.

    Prorektor za poslovanje i razvoj kadrova Univerziteta u Beogradu Živan Lazović kazao je da je Univerzitet i do sada sarađivao sa EPS, ali da će potpisani Sporazum otvoriti još veću mogućnost da generacije najboljih studenata ostanu u zemlji.

    Predsednik Nadzornog odbora EPS, Branko Kovačević kazao je da je EPS po proseku godina zaposlenih stara kompanija, dodavši da po njegovim procenama u ovom trenutku može da zaposli oko 1.000 mladih inženjera u proizvodnji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE