Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VIDEO: Ne bih da generalizujem, ali žene nemaju osećanja

    Dylan Moran po drugi put dolazi u Srbiju. Čuveni irski komičar nastupiće 27. februara sledeće godine u Dvorani Doma Sindikata.

    Turneja pod nazivom „Off the Hook“uveliko je u toku, a kako je najavljeno ona nudi urnebesni pogled na njegove jedinstvene zapostavljene osvrte na ljubav, politiku, patnju i svakodnevne apsurde života, a sve to kroz poetičnu formu.

    Njegov prvi nastup u Beogradu rasprodat je za jedan dan.

    Moran je standup-om počeo da se bavi sa 20 godina,a već posle godinu dana dobio je i prvu nagradu na festivalu u Edinburgu. Igrao je u mnogobrojnim filmovima, pretežno sporedne uloge, a ostao je upamćen po seriji Black Books,koju je sam napisao. Na talasu uspeha serije kreće na turneju pod nazivom Monster koja mu donosi status ozbiljnog stand-up komičar.  

    Poznat je po rečenicama kao što su „Ne koristim drogu. Ako želim da me nešto „digne“, iskočim iz stolice kad se najmanje nadam.“ Ili „Ne bih da generalizujem, ali žene nemaju osećanja.“

    Apsurd života je jedna od glavnih tema u Moranovima nastupima, a o apsurdu njegovog života govori jedna „trivija“. Njegovo venčanje obavljeno je u Londonu na dan sahrane Lejdi Dajane i to u crkvi koja se nalazila „iza ugla“.

    Moranove priče sa nastupa imaju milionske preglede na YouTube-u. Sada su već legendarne njegove „tirade“ o Nemcima, Amerikancima,Rusima, Ircima, Britancima…

    Ovo su najgledaniji video snimci nastupa Dylana Morana na YouTube-u.

    Karte za nastup Dylana Morana koštaju 1700 i 2200 dinara i mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata ili preko Ticketline-a.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE