`Zato što od njega nema jačeg`

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  `Zato što od njega nema jačeg`

  Da bi neko srušio Aleksandra Vučića, mora da nađe nekog jačeg od njega, a u Srbiji takva ličnost ne postoji, tvrdi predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

  Priča oko državnog udara koja se u medijima provlačila prošle sedmice, nije zabrinula predsednika Nikolića, koji je u intervjuu Novostima, to ocenio kao budalaštine.

  "I ja sam u tu igru uvučen posredno, jer se konstruisalo da će doći do nekakavog štrajka policije, za koji ja nisam ni znao. A ja bih ga navodno podržao i poveo policiju da ruši Vladu. Počelo je čak i da se priča da sam sve bliži američkim stavovima?!"

  "Država je bila u nekakvoj panici sedam dana, a ko to sme da ruši Vučića? Od prvog časa sam znao da je sve to budalaština, i nisam se uopšte zabrinuo", naglasio je Nikolić.

  "Ne mislim da je bilo nekakve zavere, jer da bi neko srušio Vučića, mora da nađe nekog jačeg od njega, a u Srbiji takva ličnost ne postoji", kategoričan je predsednik.

  On pita i "zašto se uvek apostrofira Zapad kada se nešto dešava u Srbiji", dodajući da "smo sa njima uspostavili mnogo dobre odnose i nemamo razloga da od njih strahujemo kao nekada".

  Srbija više nije zemlja u kojoj bi Zapad menjao svakog predsednika koga izabere narod sve dok ne dođe onaj koji bi bio u potpunosti po njihovoj volji. U Srbiji ni ne može da bude izabran čovek koji bi bio potpuno po volji Zapada, smatra Nikolić.

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE