Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Crowne Plaza i u Novom Sadu

    Intercontinental Hotelska Grupacija najavila je da će zvanično započeti radovi na hotelu Crowne Plaza u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji.

    Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra, navodi se u saopštenju IHG.

    Crowne Plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora.

    Kao pripadnica globalnog portfolija IHG, robna marka “Crowne Plaza Hotels & Resorts” prisutna je u preko 65 zemalja sveta, a četvrta je po veličini među luksuznim sveuslužnim hotelskim markama i jedna od onih sa najbržim stepenom razvoja.

    Od 2003. godine do danas, portfolio Crowne Plaza hotela se duplirao i trenutno broji preko 400 hotela, dok se broj hotela u pripremi na globalnom nivou uvećao za čak četiri puta – i sada sadrži skoro 100 hotela.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE