Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Premijer prošao poligraf

  Prilikom ispitivanja na detektoru laži, premijer Aleksandar Vučić je negirao optužbe navedene u tekstu Kurira i poligraf je pokazao da su odgovori tačni.

  Premijer Vučić je na sva pitanja odgovorio sa "ne", a poligraf je pokazao da su odgovori tačni, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

  On se obratio na konferenciji za novinare povodom optužbi protiv premijera iznetih u listu Kurir, a zbog kojih je Vučić saslušan u policiji.

  Vučić je, prema rečima Stefanovića, odgovarao na pitanja da li zna Aleksandra Kornica koji ga je optužio da mu je premijer nudio novac i funkcije za davanje protivpravog iskaza.

  Stefanović je rekao da će MUP u saradnju sa Tužilaštvom spovesti detaljnu istragu ko je i sa kakvim ciljem organizovao takvu akciju protiv premijera i da će do kraja dana pokušati da dođe do Aleksandra Kornica.

  Posmatrao Vučićev dom

  Ministar je saopštio i da je policija u Beogradu uhapisla S.M. (1973) iz Bosne i Hercegovine, bivšeg pripadnika policije Republike Srpske iz Srbije koji je u poslednja 24 sata osam puta zatečen u posmatranju porodičnog doma premijera Aleksandra Vučića.

  Uhapšeni je bio član obezbeđenja ubijenog Luke Đurovića povezanog sa crnogorskim podzemljem i da je nakon privođenja više puta promenio iskaz, a poslednji put je rekao da je nadgledanje Vučićeve porodice "radio za nečiji račun", rekao je Stefanović.

  Foto: printscreen

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE