Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Festival nauke uz podršku NIS-a od 3. do 6. decembra

    Uz podršku kompanije NIS će od 3. do 6. decembra na Beogradskom sajmu biti održan Deveti Festival nauke, pod sloganom „Čuda su svuda“.

    NIS je treću godinu zaredom generalni sponzor ove najznačajnije regionalne naučne manifestacije, čiji je cilj promocija i razvoj nauke i naučnih otkrića, kao i podsticanje interesovanja za naučna istraživanja među mladim generacijama, kroz primenu zanimljivih i pristupačnih metoda upoznavanja sa svetom nauke.

    Kompanija NIS će i aktivno učestvovati na ovogodišnjem Festivalu predstavljajući se edukativnom i interaktivnom postavkom pod nazivom „Zemni ili prirodni gas“. Postavka se realizuje u saradnji sa Geološkom i Hidrometeorološkom školom, kao i Rudarsko-geološkim fakutetom. Kroz tematske radionice, praktične eksperimente i eskponate, posetioci će imati priliku da se detaljnije informišu o sastavu, nameni i značaju ovog važnog energenta.

    Kao kompanija koja se u svim oblastima svog poslovanja oslanja na primenu novih tehnologija i inovacija, NIS je prepoznao potencijal Festivala nauke, naučne manifestacije koja će i ove godine otvoriti vrata gostima i posetiocima iz celog regiona. U skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, NIS će nastaviti da podržava aktivnosti i inicijative koje su usmerene na razvoj nauke i naučnih dostignuća.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE