NIKOLIĆ PREDSEDNIK SVIH GRAĐANA: Grehota je...

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIKOLIĆ PREDSEDNIK SVIH GRAĐANA: Grehota je…

  Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ukoliko zakon to predviđa, treba srušiti vikendice njegovih sinova, ali je zamolio da se posle rušenje zaustavi posle njih.

  "Ne znam da li može po zakonu. Ali, ako je zakon napravljen tako da budu srušene, grehota je da se zbog njih (vikendica mojih sinova) poruše kuće hiljada ljudi. Možda im je to jedina imovina u životu. Meni nije", rekao je Nikolić za dnevni list Kurir.

  Povodom kritika opozicionih stranaka da novi Zakon o ozakonjenju objekata direktno štiti" sojenice predsednikovih sinova", Nikolić je kazao da onaj ko je izgradio "bilo šta u životu" ne može da se raduje rušenju tuđih kuća, posebno kada ne smetaju nikome.

  "Što se tiče vikendica mojih sinova, molim da se rušenje zaustavi posle njih da ne bi bile srušene hiljade kuća kojima su građani uredili divlje deponije", naveo je predsednik.

  Zakon o ozakonjenju objekata usvojen je u petak, 20. novembra, a zbog primedbe opozicije da "omogućava legalizaciju vikendica predstavnika vlasti", taj član je preciziran amandmanom da ozakonjenje nije moguće ukoliko je objekat izgrađen u zaštitnom pojasu puta, železnice, dalekovoda, vodotoka ili poletno-sletne staze.

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE