Air Srbija i Coca-Cola Hellenic potpisale ugovor

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Air Srbija i Coca-Cola Hellenic potpisale ugovor

  Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora i Air Srbija potpisale su danas trogodišnji strateški ugovor o snabdevanju napicima.

  Gosti avio-kompanije će od sada na letovima Air Srbije moći da uživaju u širokoj ponudi popularnih lokalnih i međunarodnih napitaka Coca-Cola Hellenic, a isto će moći da učine i u Premium salonu na samom Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

  Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola Hellenic, je izjavio: „Raduje nas što je Air Srbija prepoznala Coca-Cola Hellenic kao pouzdanog partnera time što nas je izabrala za svog dobavljača bezalkoholnih i alkoholnih napitaka. Uveren sam da će ova strateška saradnja dovesti do proširenja poslovnih aktivnosti za obe kompanije i da će doprineti promociji lokalne ekonomije putem sinergije koju će ostvariti naši brendovi i stručnog znanja i iskustva."

  Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: „Naš najveći prioritet je da našim gostima pružimo najbolje iskustvo putovanja u regionu, što podrazumeva i to da u ponudi imamo zaista prvoklasnu selekciju napitaka.“

  Foto: pixabay

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE