Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Podrška malim preduzećima za nabavku opreme

    Societe Generale banka se priključila Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme koju sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj. Ministarstvo  sufinansira nabavku proizvodne opreme u iznosu od 25 odsto vrednosti,  banka obezbeđuje kredit po specijalnim uslovima u iznosu od 70 odsto, dok mala preduzeća i preduzetnici obezbeđuju pet odsto učešća.

    U ponudi se nalaze dinarski krediti i krediti indeksirani u evrima.Period otplate za sve kredite u ponudi je 18, 36 i 60 meseci, uz grejs period od 6 meseci. Ono što je prednost ovih kredita jeste što ne moraju biti obezbeđeni hipotekom na nekretninama, već pre svega zalogom na opremu koja se nabavlja.

    „Societe Generale banka je konstantno okrenuta sektoru malih preduzeća i preduzetnika kroz ponudu koja je prilagođena njihovim potrebama. Jedan od najvećih izazova sa kojima ovaj segment privrede danas susreće jeste obezbeđivanje kontinuiteta poslovanja. Zato je zadovoljstvo što smo izabrani da budemo jedan od partnera Programa koje sprovodi Ministarstvo privrede, a koje za cilj ima da unapredi poslovanje malih i srednjih preduzeća“, izjavio je Dejan Vučinić, izvršni direktor za poslove sa stanovništvom Sosijete ženeral banke.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE