Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Slobodna zona Zrenjanin među 8 najboljih lokacija za podršku biznisu u svetu

    Slobodna zona Zrenjanin je, po oceni FDI Intelegence (FDI Magazin Financial Timesa), svrstana u osam najboljih lokacija na svetu u 2015. godini za podršku za pokretanju poslovanja (start-ap), saopšteno je danas.

    Na konferenciji za novinare, direktor Slobodne zone Zrenjanin Branislav Malagurski rekao je da je to, praktično, nastavak priznanja i podsetio da je u poslednje tri godine ta zona dobila tri prestižne nagrade.

    Prošle godine je od FDI nagrađena u kategoriji koja se odnosi na podsticaje investitorima, a ove godine Slobodna zona Zrenjanin dobila je nagradu " Brand Leader Award " za najbolje tržišno pozicioniran industrijski i logistički centar u regionu Jugoistočne Evrope.

    Malagurski je istakao da se zrenjaninska Slobodna zona prostire na 90 hektara, na tri lokacije u gradu, od kojih je najveća "Jugoistok Ečka".

    Kako je naglasio, slobodnih mesta u zoni ima, a reč je uglavnom o novim investicijama.

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ocenio je da je to priznanje "kruna" dosadašnjeg rada i da je veoma pozitivno to što neko sa strane prepoznaje da se u Zrenjaninu dobro radi i pruža podrška investitorima koji imaju želju da započnu biznis u Zrenjaninu.

    On je podsetio da je u poslednjih nekoliko meseci potpisano 13 novih ugovora za prodaju zemljišta u Industrijskim zonama, kako sa investitorima koji već posluju u tom gradu, tako i sa novim investitorima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE