Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dve poznate autorke gošće `Škole života`

    U susret sajmu knjiga ljubitelji književnosti imaće priliku da upoznaju dve gošće iz Hrvatske, Alis Marić, autorku kultnog hrvatskog bloga i novinarku Ingrid Divković, u jedinstvenoj kulturološkoj ustanovi The School of life.

    Naša publika moćiće da se druži sa Ingrid, ženom koja stoji iza provokativnog naslova ’J..e li vas ego?’ o kojem se mnogo diskutovalo u poslednje vreme. Kao sa Alis, ženom koja stoji iza, u današnje vreme, verovatno isto toliko provokativnog naslova bloga ’Čitaj knjigu’ koji prati desetine hiljada ljudi.

    Ukoliko do sada niste, pravo je vreme da posetite nesvakidašnju školu života koja po londonskoj licenci radi na razvoju emocionalne inteligencije putem kulture i saznate kakav je osećaj raditi posao koji strastveno volite od strane dve poznate autorke iz Hrvatske.

    Družite se, razgovarajte i budite na potpisivanju knjiga 28. oktobra u 19 časova u TSOL Beolgrade u Molerovoj 3 na Vračaru.

    Prijavite se i detaljnije informišite ovde: http://www.theschooloflife.com/belgrade/blog/u-susret-sajmu-knjiga-u-beogradu/

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE