Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stvorite svoj topli porodični kutak

    Ako uređujete svoj dom i tražite kvalitet, komfor i zdravlje, važno je da pažljivo odaberete podnu oblogu. Uz to, ono što najviše doprinosi toplini i lepoti je pravi izbor dezena i boja, čime prostor prilagođavate sopstvenom stilu i karakteru.

    Tarkett podne obloge – Atlas Capital

    Kompanija Tarkett, svetski lider u proizvodnji podnih obloga, nudi brojna rešenja za stambene prostore. Najčešći izbor je višeslojni parket, koji spaja kvalitet i prirodne lepote drveta, savremenu tehnologiju, komfor i praktičnost, a pritom je lak za instalaciju i održavanje.

    Luksuz i originalnost

    Luksuz i autentičnost su prve asocijacije na Tarkett parket iz kolekcije Tango, proizveden od najboljih evropskih i egzotičnih vrsta drveta. Izrađuje se u unikatim daskama velikog formata i doprinosi vrhunskoj eleganciji i jedinstvenosti enterijera.

    Tarkett podne obloge – Porto Montenegro

    Ova kolekcija je korišćena u prestižnim kompleksima Zeta, Ozana, Teuta, Tara, Milena i Ksenija u rezidencijalnom naselju Porto Montenegro na obali Boke Kotorske. Tango spaja toplu atmosferu, izraženi kvalitet i vrhunski komfor. Parketi ove kolekcije bili su prvi izbor i za opremanje komfornog i prestižnog ambijenta Atlas Capital centra u centru Podgorice.

    Zata city

    Lepota koja inspiriše

    Osećaj savremene lepote življenja, razlog je zbog kog su Tarkett parketi Rumba i Salsa takođe jedan od najčešćih izbora prilikom opremanja doma. Rumba je ekskluzivna kolekcija dasaka manjih dimenzija, dok kolekcija Salsa, sa preko 30 dezena, lako odgovara na najprefinjenije ukuse. Ovaj moderan parket jedna je od glavnih odlika apartmana Zeta Gradnje u City Kvartu u Podgorici.

    Parketi užih dasaka iz kolekcije Rumba bili su logičan izbor i za stambeni objekat Fidija u Petrovcu, kao idealno rešenje za prostor koji spaja savršenu udobnost i modernu lepotu.

    Tarkett rešenja u objektu Fidija

    Tarkett rešenja su tu da vas podrže u pretvaranju životnog prostora u topli dom iz snova, u skladu sa vašim stilom, ali i kvalitetom i komforom koji zaslužujete.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE