Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uhvati dobar PRavac!

    Svet komunikacije se menja brže nego ikada a trka da ostanete ispred digitalnih trendova je sve konkurentnija.

    Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 13. i 14. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, sedmu međunarodnu konferenciju PRilika 2015 powered by #BUZZNINAMEDIA pod nazivom „Uhvati dobar PRavac”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na aktuelna pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope i regiona, a između ostalih i vodeće međunarodne komunikacione stručnjake kakvi su Yogesha Joshia, predsednika ABCI, prof. Jose Cordeiru sa Singularity univerziteta i Bernadettu Gutmann, UNICEF Geneva.

    Na PRilici će učesnici moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Danijela Koletića, CEO, Apriori komunikacije Hrvatska, Gordanu Bekčić-Pješčić, savetnicu pri Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije; Rajka Šebeka, PR direktora u Elektroprivredi Crne Gore; Dejana Ranđića, direktora agencije DNA Communications i prof. dr Vesnu Damjanović sa Fakulteta organizacionih nauka.

    Predviđeno je da se u okviru konferencije održe dva glavna predavanja, osam studija slučaja iz zemlje i regiona kao i dve  panel  diskusije. Učesnici koji budi prisustvovali, napustiće događaj inspirisani i fokusirani da sprovedu nove komunikacione strategije i isporuče rezultate za svoju organizaciju.

    Tokom proteklih šest godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 2.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovu konferenciju učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke.

    PRilika je međunarodna godišnja konferencija posvećena komunikaciji i odnosima s javnošću. Konferenciju organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, uz pomoć partnera, sponzora, članova i drugih i kolega, i na taj način aktivno doprinosi razvoju PRofesije u Srbiji.

    Na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ. Članovima  određenih poslovnih asocijacija u regionu odobren popust na kotizaciju, u visini od 10%.

    Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu DSOJ www.pr.org.rs ili nas kontaktirajte [email protected]
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE