Vučić: Mali ima 24 stana u Bugarskoj? Besmislice i laži!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić: Mali ima 24 stana u Bugarskoj? Besmislice i laži!

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su navodi da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali kupio 24 stana u bugarskom letovalištu besmislica i laž.

  "Ako Siniša Mali ima 24 stana, on ne može da bude gradonačelnik. To je besmislica i laž… ali videćemo u danima pred nama", rekao je Vučić novinarima u Ljuboviji.

  Vučić je kazao da oni koji su pisali o tim stanovima nisu dobro razumeli šta su konsultantske usluge, čime se Mali bavio pre nego što je postao Vučićev savetnik 2012. godine.

  Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK juče je objavila tekst pod naslovom "Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju", što je Mali demantovao.

  Mali je u saopštenju naveo da u Bugarskoj poseduje samo jedan stan, koji je pošteno zaradio, platio i na vreme prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, kao i da je 2012. godine imao privatnu firmu u kojoj je kao konsultant radio za druge i savetovao ih kako da na najbolji način ostvare svoje ciljeve, uključujući i kupovinu stanova.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE