Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako izabrati podnu oblogu za kancelariju?

    Pri opremanju poslovnih prostora, jedna od ključnih odluka je izbor podne obloge. Pažljivo izabran pod je uslov za stvaranje odgovarajućeg, ali i zdravog, kreativnog i stimulativnog radnog okruženja, što ima značajan uticaj na produktivnost zaposlenih.

    Za potrebe kancelarije u Kruševcu, kompaniji Henkel je bilo potrebno upravo takvo rešenje – opremanje poda koji će prostor od 240 m2 pretvoriti u vrhunsko poslovno okruženje u skladu sa standardima i zahtevima ove kompanije, globalnog lidera u svojoj branši. Posebno rešenje zahtevala je i Henkelova mikrobiološka laboratorija u kojoj podloga mora pre svega biti hemijski otporna i jednostavna za održavanje, a jedan deo ugrađen je i u salu za sastanke.

    Još jedan uslov koji je morao biti ispunjen pri odabiru bio je i izrazito odgovoran odnos kompanije Henkel prema zaštiti životne sredine i energetskoj efikasnosti.

    Najzad, izbor je pao na Tarkettov linoleum Veneto xf2i više nijansimermernog dizajna. U pitanju je pod koji u potpunosti odgovara na sve zahteve – od dugotrajnog kvaliteta i odgovarajuće mikroklime do jednostavnosti održavanja, isplativnosti i ekološke odgovornosti, savršeno u skladu sa potrebama i imidžom naručioca.

    Linoleum je potpuno prirodan, biorazgradiv materijal koji se pravi od lanenog ulja, borove smole, plute, drveta, različitih pigmenata i krede. Zahvaljujući svom sastavu, Veneto xf2 je antistatičan, antialergijski i antibakterijski, čak i koristan za ljude sa respirotornim smetnjama – zbog isparenja borove smole i boljeg kvaliteta vazduha. Prvi svoje vrste sa međunarodnim sertifikatom C2C standarda energetske efikasnosti („Cradle to Cradle® Silver Certificate”), Tarkett linoleum je pogodan za upotrebu u LEED objektima.

    Izuzetno otporan, linoleum je idealan za frekventne zone, što su upravo kancelarijski prostori. U pitanju je dugotrajna podna obloga koja se jednostavno ugrađuje i još jednostavnije održava – bez ikakve potrebe za naknadnim voskiranjem.

    Kompanija Tarkett, svetski lider u prozvodnji podnih obloga, pruža širok izbor rešenja koja odgovaraju na sve zahteve različitih poslovnih prostora.

    Kakvi god da su Vaši specifični zahtevi, Tarkett profesionalna rešenjasu tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju zdravog, efikasnog i stimulativnog okruženja, sve u cilju zadovoljstva zaposlenih i uspešnog poslovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE