Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Smederevu niče fabrika vode

    Položen je kamen temeljac za izgradnju nove fabrike za proizvodnju vode na izvorištu Šalinac u Smederevu, a otvaranje se očekuje u novembru 2016.

    Kamen temeljac su položili potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ambasador Nemačke u Srbiji Axel Dittman i čelnici Grada Smedereva.

    "Verujem da ćemo za godinu dana, u novembru 2016. godine otvoriti ovu fabriku vode", rekla je Mihajlović ističući da prioritet moraju imati kako veći tako i manji gradovi kada je reč o infrastrukturi bilo transportnoj, energetskoj ili komunalnoj.

    Ona je rekla da ne možemo očekivati da ljudi ostaju u svojim selima ako nemaju odgovarajuću infrastrukturu i normalne uslove za život.

    Vrednost investicije za izgradnju nove fabrike za proizvodnju vode je 6,2 miliona evra, a od toga sama izgradnja fabrike, odnosno prva faza, košta 3,2 miliona evra.

    Fabrika će stanovnicima okolnih sela omogućiti da piju zdravu vodu, da je imaju stalno i da nemaju strah od toga da li je voda ispravna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE