Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Podrži znanje danas za bolji svet sutra

    Trideset mladih žena iz multietničkih i nerazvijenih područja u Srbiji (Sandžak i jug Srbije) trenutno pohađa nastavu iz oblasti veb dizajna, u okviru projekta Youth Build IT. One će uskoro odslušati svih 160 lekcija kroz koje će naučiti da samostalno kreiraju i održavaju veb sajtove.

    Osim toga, kroz 40 časova, učiće o lokalnom razvoju, aktivizmu, EU integracijama i ulozi mladih u tim procesima, kao i temama relevantnim za ovu ciljnu grupu – ljudskim i manjinskim pravima, sa posebnim fokusom na prava žena.

    Da bi mogle samostalno da rade, koriste globalne freelance platforme i nastupaju na tržištu ove brzorastuće industrije, potrebno im je još malo podrške. Od Vas! Da bi im se obezbedili dodatni časovi i mentorska podrška, nedostaje 5000 USD. Kako bi se novac prikupio otvoren je nalog na globalnom sajtu za prijem donacija www.globagiving.com. Link ka kampanji je http://www.globalgiving.org/projects/empower-marginalized-women-to-make-it-on-their-own/ gde kroz jednostavnu proceduru možete finansijski podržati edukaciju ovih mladih žena.

    Kako im možete pomoći?

    Ukoliko ne možete da pružite materijalnu podršku, podržite ovaj projekat deljenjem pisma na svojim društvenim mrežama ili direktno ljudima iz svoje mreže za koje mislite da mogu da pomognu. Imajte u vidu da projekat počinje 1.septembra i traje samo 15 dana. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE