Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mihajlović: Počinje rekonstrukcija pruge Beograd – Bar

    Počnije rekonstrukcija pruge Beograd – Bar, koja bi morala da bude završena do sredine naredne godine, kaže ministarka Zorana Mihajlović, dodajući da se ubrzano gradi i Koridor 11, koji povezuje Beograd, Podgoricu i Tiranu.

    Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je za TV Pink da počinje revitalizacija i rekonstrukcija pruge Beograd – Bar, koja bi morala da bude završena do sredine naredne godine, najavivši da će Srbija sredinom 2017. godine imati taj put do Čačka i Preljine.

    Govoreći o radovima na pruzi Beograd – Bar, Mihajlović je istakla da se već koristi ruski kredit i da se mora dostići brzina, koju je nekada pruga imala, između 80 i 90 kilometara na sat.

    Ona je izrazila uverenje i da će Koridor 10 biti završen do kraja 2016. godine i dodala da će u subotu biti otvoreni radovi na deonici Koridora.

    "Ne možemo da se vozimo u proseku 30 na sat. Zato hoćemo Beograd – Budimpeštu, koja treba da nam omogući opet da se povežemo sa Evropom, ali isto tako dole i sa Grčkom", najavila je Mihajlović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE