Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Klinac zarađuje 1.000 funti dnevno večerajući `online`

    Četrnaestogodišnji dečak Kim Sun-Jin iz Južne Koreje zarađuje hiljadu funti dnevno tako što jede brzu hranu i za to vreme se snima i komunicira sa hiljadama ljudi.

    Mališan svake noći večera brzu hranu, a u to uključuje kinesku hranu, picu, pileća krilca, i sve što se svrstava u takvu ishranu. Dok večera, on se dopisuje sa hiljadama ljudi, a nekad razgovara i preko video kamere.

    U jednoj "epizodi", koju smatra najuspešnijom, zaradio je 1.100 funti, što i nije toliko loše za jedno veče i to dok samo jede ispred TV. Pato, kako se naziva, jede pred publikom još od kad je imao 11 godina.

    Ovo je započeo jer je želeo društvo tokom večere – roditelji su mu radili u drugom gradu, a on je živeo sa babom i dedom koji su večerali mnogo ranije od njega.

    Ali to mu je danas donelo status poznate ličnosti. "Ljudi me pozdravljaju na ulici", kaže Kim i dodaje da radi šta hoće i da je to privilegija ličnog emitovanja.

    Program, putem kojeg i on emituje svoje večere, postala je ključni deo društvenog života skoro svakog južnokoreanskog tinejdžera. Kim sada ima oko osam miliona posetilaca mesečno.

    Foto: printscreen

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE