Na Karaburmi niče Plaza centar

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na Karaburmi niče Plaza centar

  Do kraja jeseni biće očišćen prostor u Višnjičkoj ulici na Karaburmi za novi "Plaza centar", a početak izgradnje planiran je za oktobar, dok bi radovi trebalo da budu završeni u prvoj polovini 2017. godine.

  "Budući centar nalaziće se na površini od oko 60.000 kvadratnih metara, a na dva sprata naći će se bioskopi, restorani i prodavnice", rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

  On je dodao da taj deo grada pripada kategoriji zemljišta koje je za investitore veoma atraktivno, kao i da je čitav potez uz Dunav, a radi se o "stotinama hektara", potpuno neiskorišćen.

  "Taj deo grada ima veoma dobru vezu, jer se brzo stiže do Višnjice, ali i do centra grada i verujem da će izgradnja ovog centra podstaći i drugu vrstu izgradnje u ovom delu grada", rekao je Vesić.
  Na Karaburmi niče Plaza centar
  lokacija na kojoj će se graditi "Plaza centar"

  "Plaza centar" u Višnjičkoj ulici, kako je rekao, jedan je od objekata koji su dobili dozvolu po novom zakonu, a u dogovoru sa Direkcijom za građevinsko zemljište, investitorima je olakšano ulaganje.

  Vesić je naveo i da je, otkad je usvojen novi zakon, izdato 396 dozvola za oko 250.000 kvadrata. "Na osnovu toga se više milijardi dinara slilo u budžet grada što dovoljno govori o njegovim prednostima", naveo je Vesić.

  Foto: Beobuild

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE