Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta pokloniti kolegi na poslu?

  Ukoliko volite ljude sa kojima radite i ako su vam oni postali prijatelji sigurno imate nekoliko razloga da ih obradujete zanimljivim poklonima. Istraživali smo, šta savetuju sajtovi za prodaju poklona kada su saradnici u pitanju.

  Razveselite i nasmejte ljude koji rade sa vama i svakodnevno prolaze isto što i vi na poslu. Sigurno već imate interne šale tako da znate šta bi kome moglo da se svidi, a ukoliko vam je ponestalo inspiracije predlažemo neke od sledećih poklončića.

  Šolja sa natpisom- neka to bude nešto duhovito što samo vi ili vaš kolektiv razume. Tako će se kolega svakodnevno smejati dok pije kafu.

  Biljka- u zavisnosti od preferenija kolega možete se raspitati za koju biljku se smatra da privlači novac ili da utiče na psihičko smirenje.

  Otvarač za pivo- ovime pokažite kolegama da je pravo vreme za after work party i da ćete biti spremni ukoliko se bilo kada odlučite za izlazak posle posla.

  Držač za kablove- kancelarije su uvek pune kablova kompjutera, štampača, telefona, zvučnika i tako dalje. Nađite dekorativne držače zahvaljujući kojima se vaši poslovni partneri više neće spoticati po radnom prostoru.

  Sveska ili rokovnik- znate i sami koliko često hvatate beleške i ideje tokom posla. Neka od sada vašim kolegama ovo pričinjava zadovoljstvo.

  Telefonska slušalica- ovaj zanimljiv gedžet može da se prikači na vaš mobilni telefon kablom koji ulazi u otvor za slušalice. Ovo retro iznanađenje sve je popularnije.

  Punjač za telefon sa dekoracijom- smart telefoni se veoma brzo prazne stoga obradujte kolegu zanimljivim punjačem koji će držati na poslu.

  Slušalice- ukoliko zaista volite svoje kolege priuštite im da se isključe na kratko iz kolektiva slušajući svoju muziku.

  Kreativni kalendar- postoji mnogo varijanti kalendara u obliku kockica ili pločica koji svakodnevno treba da nameštate sami, a koji će biti zanimljiva dekoracija na stolu saradnika.

  Motivacione poruke- mogu biti uramljenje, uklesane u kamenčić, ugravirane na privesku ili napravljenje kao tablica za sto. Neka vaše kolege dobijaju motivaciju svaki dan gledajući u vaš poklon. Dobra ideja su i knjige sa poznatim citatima ili rečenicama nadahnuća.

  Kasica prasica- posle svake pauze za ručak ostavite kusur u kasu, a na kraju meseca izađite na piće od skupljenog novca.

  Olovke- možete naći veoma kvalitetna naliv pera ili ukrasne olovke kojima će vaše kolege raditi.

  Tabla- ostavljajte jedni drugima poruke i crteže i napravite veselu atmosferu na poslu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE