Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nikad pred poslodavca sa ovakvim izgovorom

  „Ok, uradio sam loše svoj posao, neće se ponoviti“, „Dešava se, ali preuzimam kompletnu odgovornost“, „Biće bolje drugi put“, „Iz ovoga ću mnogo da naučim“. Sve to možete reći vašem poslodavcu, kada „zabrljate“ na radnom mestu.

  Ali nikad ovo što je svom poslodavcu Fudbalskom savezu Srbije i javnosti u Srbiji rekao selektor mlade reprezentacije do 21 godine u fudbalu, Mladen Dodić.

  Mladi fudbaleri ostvarili su neuspeh na Evropskom prvenstvu i sa dva poraza bili poslednji u grupi. Odlučujući trenutak bila je druga utakmica protiv Češće koju smo izgubili sa 0:4, ali „nesreća“ je bila u tome, što se ta utakmica igrala istog dana kada i finale Svetskog prvenstva za „kolege“ iz reprezentacije do 20 godina. Barem tako kaže selektor.

  „Znam da će možda zvučati neobično, ipak u utakmici protiv Češke izgledalo je kao da smo se ’istrošili’ gledajući omladince u jutarnjim satima“.

  Ovakav izgovor, ako se to može tako nazvati, NIKAD ne pominjite vašem poslodavcu. Izgovor selektora je na nivou „Kasnio sam na posao zato što sam gledao poslednju epizodu Igre prestola“, ili „Zakasnio/la sam da pošaljem mail, zato što sam se previše zadržao/la kod frizera.“

  Ili nešto od stvari o kojima smo već pisali.

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE