Snaga nove energije: Žene preduzetnice

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Snaga nove energije: Žene preduzetnice

  U prelepom ambijentu restorana Azzaro Red Club, (www.azzaroredclub.rs) na trećem spratu poslovne, u crveno  obojene zgrade, u Bulevaru Milutina Milankovića 136a, družićemo se po peti put u Beogradu.

  Peti po redu Business Café koji će se baviti temom ženskog preduzetništva održaće se u četvrtak 14. maja sa početkom u 18h u restoranu Azzaro Red Club.

  U skladu s temom ‘Žene preduzetnice – snaga nove energije“, predstaviće se tri sjajne žene:

  Mila Litvinjenko, vlasnik kompanije Aura kozmetika, koja je primenila italijanski poslovni model i uspešno ga sprovodi dugi niz godina u Srbiji, dobitnik brojnih nagrada i priznanja

  Ljiljana Karaklajić, vlasnik kompanije D express koja je od strane kompanije Ernest & Young proglašena za najbrže rastuću kompaniju u 2014.

  Beba Maksimović, žena o kojoj pričaju  mediji  zahvaljujući svetskom uspehu proizvoda  Cellulite Crusher, koji je sama osmislila

  U gostima  Business Cafe-a biće i dr Saša Plećevića, tvorac koncepta Dr Feelgood i čovek fantasične energije koji uvek bira da radi ono što voli i rado daje savete za zdrav život. 

  Uspešni smo onoliko koliko ljudi poznajemo, a bogati postajemo ukoliko dobro iskoristimo stečene kontakte – poruka je Business Café okupljanja, stoga pozivaju sve koji žele da steknu nova poznanstava i tako stvoje prilike za razvoj vlastitog posla.

  Ulaznice, kao i do sada, biće dostupne preko servisa Eventim, po ceni od 1000din sa uključenim jednim pićem dobrodošlice

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE