Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U maju Sajam tehnike i IT u Beogradu

    Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća "Korak u budućnost", 59. po redu, održaće se na Beogradskom sajmu od 11. do 15. maja uz učešće više od 500 izlagača iz dvadesetak zemalja.

    Kako je navedeno u saopštenju organizatora, nakon dve decenije, održaće se i specijalizovani međunarodni Sajam posvećen informacionim i komunikacionim tehnologijama.

    Očekuje se oko 20.000 pre svega poslovnih posetilaca koji će moći da vide dostignuća iz oblasti industrijskih tehnologija – elektroenergetike, elektronike, telekomunikacija, procesne tehnike, brodogradnje, saobraćaja, klimatizacije, grejanja i hladenja, logistike, materijala, kao i opremu za profesionalne i naučne svrhe.

    Sajam tehnike imaće obiman stručni prateći program u okviru kojeg će biti održan i međudržavni poslovni skup posvećen unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno elektronike, robotike i industrijske automatizacije.

    Očekuje se i da Međunarodni sajam informacionih i komunikacionih tehnologija okupi softverske kompanije, proizvođače računarske, mobilne i telekomunikacione opreme, internet provajdere, operatere mobilne telefonije, kablovske operatere, konsultantske firme, e-trgovine, startapove, časopise i druge učesnike ICT sektora.

    Radno vreme Sajma tehnike biće od 10 do 18 sati, poslednjeg dana do 17 sati. Pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 100 dinara, dok će se parkiranje automobila plaćati 100 dinara po satu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE