Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od maja možete izabrati sedište u Wizz Airu

    Wizz Air, najveća niskobudžetna aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, objavila je da će od maja 2015. godine uvesti dodeljivanje sedišta kako bi poboljšala putničko iskustvo i zadovoljstvo.

    Na izabranim linijama od 4. maja 2015. kao i na svim linijama Wizz Air-a od 19. maja 2015. putnicima će biti automatski dodeljivana sedišta, što će biti uvedeno u proces rezervacije od 8. aprila. Wizz Air će putnicima koji putuju zajedno i koji se nalaze na istoj rezervaciji dodeljivati susedna sedišta kad god je to moguće. Putnici mogu promeniti svoja sedišta i izabrati željeno sedište uz doplatu počev od 1 evra, preko sajta wizzair.com ili preko WIZZ-ove aplikacije za pametne telefone u bilo koje vreme najkasnije do tri sata pred planirano poletanje. Željena sedišta poput onih u prvom redu koja omogućavaju brzo iskrcavanje ili onih sa dodatnim prostorom za noge se mogu rezervisati uz višu nadoknadu u skladu sa njihovom raspoloživšću.

    Wizz Air-ovo dodeljivanje sedišta će prvo biti testirano na izabranim linijama (Budimpešta-Barselona, Katovice-London, Bukurešt-Dortmund) počev od 4. maja i potom će se postupno uvoditi do 19. maja na svim ostalim linijama Wizz Aira-a, kojih ima 360 i koje povezuju 110 aerodroma u 37 zemalja.

    Putnicima sa kartama kupljenim pre 8. aprila, a za letove na kojima će se primenjivati novo pravilo, sedišta će biti dodeljena prilikom prijave za let (check-in), dok će putnici koji su rezervisali sedišta sa dodatnim prostorom za noge ili sedišta u prednjem delu aviona biti u mogućnosti da izaberu sedište po svojoj želji bez dodatnih troškova.

    Putnici sa članstvom u "WIZZ Premium" i "Wizz Privilege Pass" programu će moći da izaberu bilo koje sedište besplatno kao i da iskoriste mogućnost prioritetnog ukrcavanja kako bi izbegli gužve. Od 8. aprila Wizz Air će takođe sniziti iznos doplate za prioritetno ukrcavanje (Priority boarding) na samo 2 evra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE