Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta je formula uspeha Etihada?

    Predsednik i generalni direktor Etihad Airwaysa James Hogan kaže da je "otvoreno nebo do sada bilo formula uspeha."

    Od te formule ogromnu korist imaju putnici i avio-prevoznici širom sveta.

    Hogan je rekao da se iza "tajne" brzog rasta Etihad Airwaysa ne krije ništa drugo do odlična usluga koju pruža svojim korisnicima.

    "Plan koji smo napravili je podrazumevao da budemo 'na nuli' do kraja prve decenije poslovanja i taj cilj smo ostvarili pre vremena. Ostvarili smo neto profit u svakoj od poslednje tri godine", dodao je on.

    Hogan je ocenio da "Otvoreno nebo" za putnike znači mogućnost izbora. "Putnici se odlučuju da lete Etihad Airwaysom jer mi nudimo izvrstan proizvod sa izvanrednom uslugom, na relacijama na kojima oni žele da lete, po cenama koje su konkurentne na tim tržištima", rekao je Hogan dodajući da američki avio-prevoznici vrlo retko nude takve alternative, prenosi B92.

    Etihad Airways je u 2014. prevezao 14,8 miliona putnika. Iz svog sedišta u Abu Dabiju, Etihad ervejz leti ka 111 postojećih ili najavljenih destinacija za prevoz putnika i robe na Bliskom Istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Južnoj i Severnoj Americi.

    Etihad Airways, Air Berlin, Air Serbia, Air Seychelles, Jet Airways i Etihad Regional su takodje članice "Etihad Airways Partners".

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE